Golfbox

facebook

Afgørende divisionsweekend og DM

Der er i dag kun en uge til årets sidste to spillerrunder i Danmarksturneringen. Der er enormt meget på spil for alle Odders hold, da flere af holdene ligger til medaljespil eller oprykning.

Herrernes elitedivisions hold fører deres pulje, og kan med to sejre sikre sig førstepladsen, hvilket vil give adgang til medaljespillet. En sejr vil også være nok til andenpladsen, som også vil medføre medaljespil.
De spiller ude mod Silkeborg Ry lørdag den 10. august og hjemme mod Viborg søndag den 11.

Odders hold i herrernes anden division kan også sikre sig en førsteplads i puljen med to sejre. Det vil medføre et oprykningsspil til første division og vil give Odder et hold i hver af landets to bedste rækker. Mindre end to sejre kan også gøre det, men det kræver, at resultaterne flasker sig i puljens andre kampe.
De spiller ude mod Vejle lørdag og hjemme mod Lyngbygaard søndag.

Herreholdet i fjerde division ligger inden de sidste runder nummer tre i puljen med fire point. Oprykning er umiddelbart udenfor rækkevidde, og holdet kan sikre sig overlevelse med blot en uafgjort i en af de to kampe.
De spiller ude mod Skanderborg lørdag og hjemme mod Hedensted søndag.

Dameholdet fører deres pulje i tredje division, og de kan allerede lørdag sikrer sig oprykning, hvor de spiller mod puljens nummer to, Herning. De spiller mod dem hjemme i Odder, mens de søndag skal spille ude mod Himmelbjerget.

Både veteraner og superveteraner ligger nr. 1 i deres puljer.
Begge spiller hjemme lørdag mod Aarhus Aadal, veteranholdet spiller ude søndag mod Aarhus og superveteranerne spille ude søndag mod Viborg.

Kom ud og støt spillerne!

Elite Maj24 2